Haapakoskelaiset

Haapakoskelaiset
Romaani Itä-Suomesta

By

0
(0 Reviews)
Haapakoskelaiset by Jacob Ahrenberg

Published:

1893

Downloads:

1,495

Share This

Haapakoskelaiset
Romaani Itä-Suomesta

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

umouksen mies. Sinä puolustit kaikkia 1848 vuoden aatteita, muistelenpa sinun kirjoittaneen jotain runomitallakin siitä asiasta. Minä olin jo silloin kirkon ja uskonnon puolustaja, ja nyt, nyt sinä olet ylimys, syntymältäsi tietysti, mutta myöskin uskoton entiselle nuoruudellesi.

-- Ta ta ta, sanoi vapaaherra. Entä sinä itse? Sinä olit vanhollinen, mutta kuka on puolihullu raittiusmies, kuka on kansanvaltalainen, kuka naisasian ja yhteiskoulun harrastaja, juuri sinä. Missä ovat nyt sinun nuoruuden ihanteesi? Mutta leikki sikseen. Että sinusta on tullut se, mikä olet, käsitän minä varsin hyvin ja samoin toivon sinun käsittävän, että minusta on elämän koulussa, tuossa korkeudessa, jossa olen oleksinut, tullut se, mikä nyt olen: Haapakosken sukuperintöläinen Stålsköld Horn.

Provasti kävi jälleen istumaan.

-- No, mutta mitä nyt oikeastaan

Adron J. Smitley - Intriguing Fantasy in an Immersive world
FEATURED AUTHOR - #1 best-selling fantasy author Adron J. Smitley loves and writes fantasy, as well runs an advice blog for writers on everything from plot, character, and story structure. Adron also authored the critically acclaimed 'Punching Babies: a how-to guide' a teaching manual for writers on how to best plot their stories through every essential stage of dramatic conflict. As our Author of the Day, Adron tells us all about Veilfall.