Op Eigen Wieken

Op Eigen Wieken

By

0
(0 Reviews)
Op Eigen Wieken by Louisa May Alcott

Pages:

342

Downloads:

1,169

Share This

Op Eigen Wieken

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

ienden hun tenten in den tuin op te slaan," riep Jo, die met een grooten boezelaar voor, de laatste hand legde aan het poetsen van de deurknoppen.

"Sallie is de vrouw van een rijk man, en zij heeft veel boden noodig in haar prachtig huis, maar Meta en John beginnen zachtjes aan, en ik heb een voorgevoel, dat er evenveel geluk zal te vinden zijn in dit kleine huis als in hun groote. Het is in 't geheel niet goed, wanneer jonge meisjes als Meta niets te doen hebben dan zich te kleeden, bevelen te geven, en te babbelen. Toen ik pas getrouwd was, verlangde ik, dat mijn nieuwe kleeren toch maar mochten verslijten of scheuren, om ze te kunnen verstellen, want ik had meer dan genoeg van borduurwerkjes en het spelen met mijn zakdoek."

"Waarom ging u niet in de keuken om te probeeren of u een fijn schoteltje klaar kon maken, zooals Sallie zegt, dat zij wel eens voor de aardigheid doet? Maar het lukt nooit en de meiden lachen haar uit," vertelde Meta.

"Dat deed ik ook na een poosje; niet om te 'pro

More books by Louisa May Alcott

(view all)
M.J. Holt - Nonstop Action, Mystery, Romance, and Academia
FEATURED AUTHOR - M.J. Holt abandoned the big city to live on the family farm with her husband and many animals on a peninsula in Puget Sound. Their animals include rescue dogs and cats, ducks, geese, and retired hens. She writes thrillers and mysteries. As our Author of the Day, she tells us all about her book, The Devil's Safe.