Op Eigen Wieken

Op Eigen Wieken

By

0
(0 Reviews)
Op Eigen Wieken by Louisa May Alcott

Downloads:

1,147

Share This

Op Eigen Wieken

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

ienden hun tenten in den tuin op te slaan," riep Jo, die met een grooten boezelaar voor, de laatste hand legde aan het poetsen van de deurknoppen.

"Sallie is de vrouw van een rijk man, en zij heeft veel boden noodig in haar prachtig huis, maar Meta en John beginnen zachtjes aan, en ik heb een voorgevoel, dat er evenveel geluk zal te vinden zijn in dit kleine huis als in hun groote. Het is in 't geheel niet goed, wanneer jonge meisjes als Meta niets te doen hebben dan zich te kleeden, bevelen te geven, en te babbelen. Toen ik pas getrouwd was, verlangde ik, dat mijn nieuwe kleeren toch maar mochten verslijten of scheuren, om ze te kunnen verstellen, want ik had meer dan genoeg van borduurwerkjes en het spelen met mijn zakdoek."

"Waarom ging u niet in de keuken om te probeeren of u een fijn schoteltje klaar kon maken, zooals Sallie zegt, dat zij wel eens voor de aardigheid doet? Maar het lukt nooit en de meiden lachen haar uit," vertelde Meta.

"Dat deed ik ook na een poosje; niet om te 'pro

Readers reviews

5
4
3
2
1
0.0
Average from 0 Reviews
0
Write Review
Be the first to review this book
Rea Frey - Is Kidnapping Ever Justified?
FEATURED AUTHOR - Rea Frey is the author of the novels NOT HER DAUGHTER and BECAUSE YOU'RE MINE. When she's not working on her own books, you can find her coaching clients, homeschooling her daughter, or plotting her next great adventure. As our Author of the Day, Frey tells us more about Not Her Daughter. Please give us a short introduction to what Not Her Daughter is about. Not Her Daughter aims to answer one question: is kidnapping ever justified? When successful entrepreneur Sarah Walker sees five-year-old… Read more