Mugbyn risteys

Mugbyn risteys

By

0
(0 Reviews)
Mugbyn risteys by Charles Dickens

Published:

1869

Downloads:

802

Share This

Mugbyn risteys

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

_nuori herra Jackson_?

-- Te olette välistä, minun mielestäni, aivan kuin isäni. Te olette tarpeeksi kylmä ja tarpeeksi tyly, että voisi luulla teidän kasvattaneen poikanne, tunnustamatta häntä omaksenne. Minä näen laihan vartenne, ahtaat ruskeat vaatteenne ja sileän tumman peruukkinne. Mutta teilläkin oli kuolemaanne asti vahanaamari kasvoillanne. Te ette sitä koskaan hetkeksikään poistanut -- se ei koskaan hetkeksikään pudonnut pois -- ja minä en tiedä teistä sen enempää.

Tämmöistä vuoropuhelua matkustaja piti itsekseen aamusella ikkunan edessä, samoin kuin hän edellisenä yönä oli puhunut itsekseen asemahuoneella. Ja samoin kuin hän silloin pimeässä näytti mieheltä, joka ennen aikojaan on harmaantunut, aivankuin hoitamatta jäänyt valkea, -- samoin hän nytkin päivän paisteessa näytti harmaalta, vieläkin tuhankarvaisemmalta, aivan kuin valkea, jonka auringon loisto on sammuttanut.

Barbox Veljesten toiminimi oli ollut yhtenä haarana tai epäsäännöllisenä oksana julkisessa asioitsija- ja veksel

More books by Charles Dickens

(view all)
Peter Conti - A Healing Journey on the Appalachian Trail
FEATURED AUTHOR - Peter Conti has always liked a challenge, but a major injury suddenly thrust him into a world of chronic pain with no end in sight. You'll be intrigued, amazed and inspired as Peter uses his determination, creativity, and wry sense of humor to overcome seemingly insurmountable obstacles during his healing journey on the Appalachian Trail. As our Author of the Day, he tells us all about his book, Only When I Step On It.