Rahan valtaa

Rahan valtaa
Huvinäytelmä 1:ssä näytöksessä

By

0
(0 Reviews)
Rahan valtaa by Emmi Haapanen

Published:

1897

Downloads:

1,432

Share This

Rahan valtaa
Huvinäytelmä 1:ssä näytöksessä

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

aan mitään saisi, vaikka sille Antin tulon kertoisinkin, ja kuka tietää, vaikka tuo setä herrakin jo olisi tullut. (Poistuu vasemmalle).

LIINA. (Koristettuna, tulee oikealta riepu kädessä, pyyhkii pölyjä). -- Täytyypä täällä vähän järjestellä, siksi kun vieraita tulee. Nyt taas voin olla iloinen. Mutta, jos ei isä sentään myönny Anttiin ja luovu tuosta Aatamista? Voi! Sepä olisi kauheata! Ei, hän ei voi niin tehdä. Hän ei voi hyljätä Eerikki-sedän lahjaa. (Laulaa):

"Kalliolle vainiolle, Rakennan minä majani, Sinne otan oman kullan Asumaan mun kanssani."

HEISKANEN. (Oikealta). Kas niin tyttöseni, arvasinhan, että ihastut. Tuolla jo näkyy Aatamikin tulevan tien mutkassa. Vain vilaukselta näin hänen juoksiaansa. Hm, hm, eipä sitä joka tytölle semmoista onnea tarjota, kuin sinulle tänään. Ta

S.H. Livernois - Combining a Classic Coming of Age Story With Time Travel Adventure
FEATURED AUTHOR - S.H. Livernois lives in Northern New York with her husband and dog. She writes in multiple genres, but everything she writes scares both herself and her loved ones. She is an author and artist, empath and introvert, dog mom and wife, traveler, and nature lover.  As our Author of the Day, she tells us all about her book, The Pointless Hero.