Rahan valtaa

Rahan valtaa
Huvinäytelmä 1:ssä näytöksessä

By

0
(0 Reviews)
Rahan valtaa by Emmi Haapanen

Published:

1897

Downloads:

1,424

Share This

Rahan valtaa
Huvinäytelmä 1:ssä näytöksessä

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

aan mitään saisi, vaikka sille Antin tulon kertoisinkin, ja kuka tietää, vaikka tuo setä herrakin jo olisi tullut. (Poistuu vasemmalle).

LIINA. (Koristettuna, tulee oikealta riepu kädessä, pyyhkii pölyjä). -- Täytyypä täällä vähän järjestellä, siksi kun vieraita tulee. Nyt taas voin olla iloinen. Mutta, jos ei isä sentään myönny Anttiin ja luovu tuosta Aatamista? Voi! Sepä olisi kauheata! Ei, hän ei voi niin tehdä. Hän ei voi hyljätä Eerikki-sedän lahjaa. (Laulaa):

"Kalliolle vainiolle, Rakennan minä majani, Sinne otan oman kullan Asumaan mun kanssani."

HEISKANEN. (Oikealta). Kas niin tyttöseni, arvasinhan, että ihastut. Tuolla jo näkyy Aatamikin tulevan tien mutkassa. Vain vilaukselta näin hänen juoksiaansa. Hm, hm, eipä sitä joka tytölle semmoista onnea tarjota, kuin sinulle tänään. Ta

Nick Cook - An Unusual Blend of Hi-Tech Action Thriller and Mystery Sci-Fi
FEATURED AUTHOR - A former games' industry art director, Nick has a passion for science and astronomy, often blogging about the latest mind-bending discoveries made in areas such as quantum physics. Forever influenced by growing up during the era of the Apollo moon landings, Nick developed a life long love affair with science and science fiction. It's that early influence that moulds much of his writing today.