Sult

Sult

By

0
(0 Reviews)
Sult by Knut Hamsun

Published:

1890

Pages:

170

Downloads:

3,863

Share This

Sult

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

kelt og ligetil som Fremtidens Forbrydelser, som desuden hvemsomhelst kunde gætte sig til, ligefrem læse sig til i Historien; jeg følte mig istand til en større Anstrængelse, jeg var i Stemning til at overvinde Vanskeligheder, og jeg bestemte mig for en Afhandling i tre Afsnit om den filosofiske Erkendelse. Naturligvis vilde jeg få Lejlighed til at knække ynkeligt nogle af Kants Sofismer . . . . Da jeg vilde tage mine Skrivesager frem og begynde Arbejdet, opdaged jeg, at jeg ikke længer havde nogen Blyant hos mig; jeg havde glemt den efter mig i Pantelånersjappen; min Blyant lå i Vestelommen.

Herregud hvor dog alting havde Lyst til at gå forkært for mig! Jeg banded nogle Gange, rejste mig op fra Bænken og drev frem og tilbage i Gangene. Det var meget stille overalt; langt borte, ved Dronningens Lysthus, rulled et Par Barnepiger sine Vogne omkring, ellers var der ikke et Menneske at se noget Sted. Jeg var dygtig forbittret i

FREE EBOOKS AND DEALS

(view all)

More books by Knut Hamsun

(view all)
Debra Kristi - Magical, Thrilling Urban Fantasy
FEATURED AUTHOR - Award-winning and USA Today Bestselling Author Debra Kristi writes addicting young adult fantasy, urban fantasy, and paranormal adventures. Born and raised a Southern California girl, she still resides in the sunny state with her husband, two kids, and several rescue cats.