Muuan suomalainen soturi Kristiina kuningattaren aikakaudella

Muuan suomalainen soturi Kristiina kuningattaren aikakaudella

By

0
(0 Reviews)
Muuan suomalainen soturi Kristiina kuningattaren aikakaudella by Evald Ferdinand Jahnsson

Published:

1884

Downloads:

710

Share This

Muuan suomalainen soturi Kristiina kuningattaren aikakaudella

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

impana kaikista tämän kaupungin nuorista naisista hän kumminkin on pidettävä, sillä hän on isänsä ainoa lapsi ja perillinen" -- sanoi Jakobsson.

"Kaiketi on hänen isänsä nuo määrättömät aarteensa voittanut sodassa" -- arveli Pertti Månsson.

"Niin on. -- Senpätähden moni väittääkin, että jos tuhansien munkkien ja nunnain yhdistetyt kiroukset jotain voivat saada aikaan, niin eivät nämät tavarat saata tulla hänelle siunaukseksi" -- säisti Jakobsson. He olivat nyt ehtineet Drottninggatan nimisen kadun kulmaan, jossa he poikkesivat mainitulle kadulle. Melu ja hälinä kuului nyt lähemmältä, sillä tämän kadun varrella sijaitsi kenraalin palatsi.

Sen ulkopuolelle, kadulle, oli suuri joukko ihmisiä kokoontunut. Muutamat heistä tirkistivät uteliaasti salin kirkkaasti valaistuihin, koreasti koristettuih

Readers reviews

5
4
3
2
1
0.0
Average from 0 Reviews
0
Write Review
Be the first to review this book
Sue Moorcroft - Uplifting, Heartwarming Summer Read
FEATURED AUTHOR - Sue Moorcroft is a Sunday Times bestselling author and has reached the #1 spot on Kindle UK. She’s won the Goldsboro Books Contemporary Romantic Novel Award, Readers’ Best Romantic Novel award and the Katie Fforde Bursary. Published by HarperCollins in the UK, US and Canada and by other publishers around the world. Her novels sweep readers away to other places.  As our Author of the Day, she tells us about her book, Summer on a Sunny Island.