Maahengen salaisuus

Maahengen salaisuus
Tohtori salapoliisina

By

4
(1 Review)
Maahengen salaisuus by Valter Juva

Published:

1915

Downloads:

1,632

Share This

Maahengen salaisuus
Tohtori salapoliisina

By

4
(1 Review)

Book Excerpt

keen ratsastanut ulkoniityilleen tuulettelemaan. Tilanomistaja Ruuth, joka oli kotoisin naapuripitäjästä, oli päivemmällä valinnut itselleen seikkailuromaanin ja alakerrassa olevassa huoneessaan nähtävästi jatkanut niukanpuoleista aamu-untansa.

Toisessa otsikkokamarissa, vastapäätä minua asui nuori lehtori Soinivaara. Olimme yhdessä olleet kävelyllä, kiivenneet Haukkavuorelle sekä lopuksi aikailleet Holman upeassa puutarhassa ja sen viileissä varjostoissa.

Haukkavuorella, järvi- ja saarimaisemia katsellessamme, herra Soinivaara oli kääntynyt runolliseksi ja lausunut, "kuin Virtain järvet ihanat". -- Puutarhan syreenimajassa hän oli ollut romanttisena ja aiheettoman avomielisesti puhunut minulle Signe neidistä. -- "Siinä on rikas tyttö! Talon ainoa lapsi." --

Idealistit aina toivovat onnenkeikauksesta rikastuvansa ja ovat pohjaltaan materialisteja ylimmässä muodossaan. Heille ei sitkeä, tyyni, vakava työ itsessään tuota tyydytystä; aatteellisen työn tulos ei ole oma palkintonsa. Pintapuolisten ponnist

Marti Ward - Drama, Action, and Near-Future Technologies
FEATURED AUTHOR - Marti hasn't been into space yet but has traveled extensively on this planet - living in half a dozen countries. He hasn't yet built an AI as sophisticated as Al - but is working on it, and has 300 publications relating to AI and Robotics. As our Author of the day, Marti tells us all about his book, Moraturi.