Mesikämmen; Musti; Ahven ja kultakalat

Mesikämmen; Musti; Ahven ja kultakalat

By

5
(1 Review)
Mesikämmen; Musti; Ahven ja kultakalat by Eino Leino

Published:

1918

Downloads:

609

Share This

Mesikämmen; Musti; Ahven ja kultakalat

By

5
(1 Review)

Book Excerpt

ittuna tunnustuksena urotyöstään ja kävi kaksinkertaisella voimalla vastustajansa kimppuun. Hei vaan! Silloin keikahti koko savupiippu nurin ja tuli jyristen alas; tiilikivet sinkoilivat sinne tänne ja yksi sattui asemapäällikköä selkään, kun hän juuri astui ulos virkahuoneestaan junaa vastaan ottamaan. Hyvä ettei toki päähän sattunut!

Mutta katonharjalla seisoi Nalle voitonriemuisena keskellä tiilen ja saven tomua ja odotti tunnustusta. Se ei jäänytkään tulematta, vaikka tulikin aivan toisessa muodossa kuin hän alkuperäisesti oli tarkoittanut.

--Tappaa se täytyy tuo peto! ärjäsi asemapäällikkö. Hajoittaahan se koko talon kohta.

Mutta juna saapui samassa eikä hänellä ollut enää aikaa Nallea ajatella. Telegrafisti sensijaan meni heti luodikkoansa lataamaan.

Nalle kävi sillä aikaa uuden savupiipun kimppuun.

Readers reviews

5
4
3
2
1
5.0
Average from 1 Review
5
Write Review
18.11-06
-to get more touch to finland and
the mystic stories - Eino Leino is
slendid start to get deeper to the
legends of the folk and tales .
- I warmly recomend them -like
HELKAVIRRET
-HAVE A NICE week-end with finnish poets!
A. L. Whyte - Societies, Superior Science and Moral Values
FEATURED AUTHOR - A.L. Whyte lives in Northern California. He is a performer that set aside his acting career around 2010 to make more time for his family: prior to that he had performed for Nickelodeon, Universal Studios, Image Films, Toyota, Apple and ILM, as well as semi-professional companies around Orlando, Florida and the Bay Area. He has written and published poetry and re-writes for Universal Studios stage productions. His derivative of Harry Nilsson's, 'Land of Point' is registered at the Library of… Read more