Mesikämmen; Musti; Ahven ja kultakalat

Mesikämmen; Musti; Ahven ja kultakalat

By

5
(1 Review)
Mesikämmen; Musti; Ahven ja kultakalat by Eino Leino

Published:

1918

Downloads:

612

Share This

Mesikämmen; Musti; Ahven ja kultakalat

By

5
(1 Review)

Book Excerpt

ittuna tunnustuksena urotyöstään ja kävi kaksinkertaisella voimalla vastustajansa kimppuun. Hei vaan! Silloin keikahti koko savupiippu nurin ja tuli jyristen alas; tiilikivet sinkoilivat sinne tänne ja yksi sattui asemapäällikköä selkään, kun hän juuri astui ulos virkahuoneestaan junaa vastaan ottamaan. Hyvä ettei toki päähän sattunut!

Mutta katonharjalla seisoi Nalle voitonriemuisena keskellä tiilen ja saven tomua ja odotti tunnustusta. Se ei jäänytkään tulematta, vaikka tulikin aivan toisessa muodossa kuin hän alkuperäisesti oli tarkoittanut.

--Tappaa se täytyy tuo peto! ärjäsi asemapäällikkö. Hajoittaahan se koko talon kohta.

Mutta juna saapui samassa eikä hänellä ollut enää aikaa Nallea ajatella. Telegrafisti sensijaan meni heti luodikkoansa lataamaan.

Nalle kävi sillä aikaa uuden savupiipun kimppuun.

More books by Eino Leino

(view all)
J.E. McDonald - Romance Comedies With a Paranormal Twist
FEATURED AUTHOR - J.E. McDonald was born and raised in Saskatchewan, Canada, The Land of the Living Skies. As a child, she was either searching the clouds for identifiable shapes, or star-gazing way past her bedtime. She cut her teeth watching Star Trek, James Bond movies, and reading the Harlequin novels her mother left in the bathroom—which resulted in an extremely skewed sense of sex education by age eleven. All of these factors contribute to her love of writing rom coms with a paranormal twist, romantic… Read more