Sata ja yksi laulua; Hiihtäjän virsiä; Pyhä kevät

Sata ja yksi laulua; Hiihtäjän virsiä; Pyhä kevät

By

0
(0 Reviews)
Sata ja yksi laulua; Hiihtäjän virsiä; Pyhä kevät by Eino Leino

Published:

1898

Downloads:

677

Share This

Sata ja yksi laulua; Hiihtäjän virsiä; Pyhä kevät

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

kieli? Sitä kuulee taivas ja kuulee maa ja ilma ja ihmismieli. Kas, povet se aukovi paatuneet, se rungot nostavi maatuneet ja kutovi lehtihin, kukkasiin ja uusihin unelmiin.

Ei paha ole kenkään ihminen, vaan toinen on heikompi toista. Paljon hyvää on rinnassa jokaisen, vaikk' ei aina esille loista. Kas, hymy jo puoli on hyvettä ja itkeä ei voi ilkeä; miss' ihmiset tuntevat tuntehin, siellä lähell' on Jumalakin.

Oi, antaos, Herra sa auringon, mulle armosi kultaiset kielet, niin soittaisin laulua sovinnon, ett' yhtehen sais eri mielet. Ei tuomitse se, joka ymmärtää. Mut laulukin syömiä selittää ja ihmiset toistansa lähemmä vie. Sen kautta käy Jumalan tie.

Oi, onnellinen, joka herättää niitä voimia hyviä voisi! Oi, ihmiset toistanne ymmärtäkää, niin ette niin kovat oisi! Miks emme me kaikki yhtyä vois? Ja yksi jos murtuis, muut tukena ois. Oi, ihmiset toistanne suvaitkaa! Niin suuri, suuri on maa.

Tääll' on toki tilaa kaikillen. On ketoja auran kääntää, on lehtoja laulella neitojen ja saloja sulhojen

Readers reviews

5
4
3
2
1
0.0
Average from 0 Reviews
0
Write Review
Be the first to review this book
JC Gardner - Urban Dramedy Fused With Humor and Faith
FEATURED AUTHOR - JC Gardner is an award-winning, best-selling author, an inspirational speaker, writing coach and ghost writer. She has written five books, along with contributing to numerous publications. Her latest novel, “Heated,” is an urban dramedy about a single mother’s plight to do better despite her negative circumstances. It is the recipient of a 2018 IPPY Award and an Amazon best seller.  As our Author of the Day, Gardner tells us all about "Heated". Please give us a short introduction to what… Read more