Naapurimme; Margreta

Naapurimme; Margreta
Kaksi kertomusta

By

0
(0 Reviews)
Naapurimme; Margreta by Cornelia Lewetzow

Published:

1884

Pages:

0

Downloads:

1,484

Share This

Naapurimme; Margreta
Kaksi kertomusta

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

a, ennemmin antaa. Se asia oli varmaan kauvan levännyt äitin sydämellä, sillä hän puhui niin lämpimästi; minä kätkin sanat, vaikk'en oikeastaan niitä käsittänyt.

"Mutta seuraavana päivänä, kun metsätarkastajan väki saapui, kävi niinkuin naapurivaimo oli ennustanut; he valitsivat heti vähääkään arvelematta pienemmän. Vähän hämilleni minä kyllä siitä jouduin, mutta ilo oli kuitenkin minussa valtavampi. Minä hiivin kuitenkin peilikappaleen luo sänkykamariin, ja katselin itseäni; ruma en minä mielestäni ollut, ennemmin sangen sievä uudessa surupuvussani. Martta tuli pian hyväksi ystäväksi vierasten kanssa; hän kun oli tuollainen ystävällinen pieni olento, joka likeni kaikkia; mutta hän ei myöskään käsittänyt, mistä oikeastaan oli kysymys.

"Äiti ja m

Readers reviews

5
4
3
2
1
0.0
Average from 0 Reviews
0
Write Review
Be the first to review this book
William Staikos - An Intriguing Story Involving Pain, Isolation and Death
FEATURED AUTHOR - William Staikos is a 23-year-old Canadian writer who enjoys reading fantasy/science fiction books. There are always new incredible ideas in literature and he wants to explore those aspects in every way possible. As our Author of the Day, Staikos tells us about his latest book, Untold Deception. Please give us a short introduction to what Untold Deception is about. It's about Salan who grows up in the slums of a country known as Faslow. After his mother is wrongfully killed in the town square… Read more