Naapurimme; Margreta

Naapurimme; Margreta
Kaksi kertomusta

By

0
(0 Reviews)
Naapurimme; Margreta by Cornelia Lewetzow

Published:

1884

Pages:

0

Downloads:

1,503

Share This

Naapurimme; Margreta
Kaksi kertomusta

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

a, ennemmin antaa. Se asia oli varmaan kauvan levännyt äitin sydämellä, sillä hän puhui niin lämpimästi; minä kätkin sanat, vaikk'en oikeastaan niitä käsittänyt.

"Mutta seuraavana päivänä, kun metsätarkastajan väki saapui, kävi niinkuin naapurivaimo oli ennustanut; he valitsivat heti vähääkään arvelematta pienemmän. Vähän hämilleni minä kyllä siitä jouduin, mutta ilo oli kuitenkin minussa valtavampi. Minä hiivin kuitenkin peilikappaleen luo sänkykamariin, ja katselin itseäni; ruma en minä mielestäni ollut, ennemmin sangen sievä uudessa surupuvussani. Martta tuli pian hyväksi ystäväksi vierasten kanssa; hän kun oli tuollainen ystävällinen pieni olento, joka likeni kaikkia; mutta hän ei myöskään käsittänyt, mistä oikeastaan oli kysymys.

"Äiti ja m

FREE EBOOKS AND DEALS

(view all)
Noam Josephides - Soft-Scifi Mystery Thriller Set on a Multi-Generational Ship
FEATURED AUTHOR - Noam Josephides is an award-winning and bestselling author, screenwriter and director.  He is also a serial technology entrepreneur with numerous successful companies founded, and a past as an Airforce Captain. Noam's love for speculative writing and Science Fiction began with the genre classics he read in his childhood - from Asimov and Heinlin to Clarke and Douglas Adams.