Aaveiden näkijä eli Kuvauksia Nordlandista

Aaveiden näkijä eli Kuvauksia Nordlandista

By

0
(0 Reviews)
Aaveiden näkijä eli Kuvauksia Nordlandista by Jonas Lauritz Idemil Lie

Published:

1877

Downloads:

1,967

Share This

Aaveiden näkijä eli Kuvauksia Nordlandista

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

uml;vän lukua siitä että jotakin puhuttiin kuin siitä mitä puhuttiin. Sitä tehdessään ilmoittivat hänen kasvonsa tuota hiljaista syvämielisyyttä, joka saattoi toisen uskomaan, että hän näki jotakin ihmeen ihanaa, jota me muut emme havainneet.

Vuoteen ja kirjahyllyn välissä huomasin joitakuita pulloja, ja salamana juolahti mieleeni ajatus, että ystävästäni ehkä on tullut juomari. -- Niinkuin jo sanoin olen minä oikein personaksi muuttunut epäluulo; se ei ole minussa syntyperäistä mutta asianhaarain vaikutuksesta olen sellaiseksi käynyt.

Minä asetin lampun laattialle. Yhdessä pullossa oli kirjoitusmustetta, toisessa oli polttoöljyä ja kolmannessa, vähän pienemmässä, kalaöljyä, jota hän siis nautti, varmaankin rintansa tähden.

Nyt muistui mieleeni hänen kylmänkostea kätensä, hänen

Readers reviews

5
4
3
2
1
0.0
Average from 0 Reviews
0
Write Review
Be the first to review this book
ZGottlieb - Writing Riveting Sci-Fi Adventures
FEATURED AUTHOR - Z Gottlieb was born in Texas and lived all over the world, literally. She joined the Navy after college and retired after a number of years. As our Author of the Day, Gottlieb chats about her latest book, Connor's Gambit, UFO sightings and why she loves writing Sci-Fi. Please give us a short introduction to what Connor's Gambit is about. Connor’s Gambit is a story of a man in his late twenties, who dreams of a life in space and is given an opportunity to fulfill that dream. The story begins… Read more