Aron prinsessa

Aron prinsessa

By

0
(0 Reviews)
Aron prinsessa by E. Marlitt

Published:

1883

Pages:

0

Downloads:

1,538

Share This

Aron prinsessa

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

tuksen vilahdus lensi hänen leveitten kasvojensa yli. Hän ojensi minulle karkean kätensä, jota minä sydämellisesti puristin.

-- "Ja kuinka vanhaksi, prinsessani, olet nyt tullut?" kysyi hän huolellisesti karttaen onnen toivottamisen. Minä nauroin.

"Oletko sen taas unhottanut? Kuuntele nyt tarkoin, mikä seuraa kuudettatoista?"

"Seitsemäntoista -- mitä? Seitsemäntoista vuotta... Mutta sehän ei ole totta ... tuommoinen pikku lapsi kuin olet! Se ei ole totta!" --

Hän korotti ikäänkuin vastustaen molemmat kätensä.

Semmoinen uskomattomuus suututti minua. Mutta vanha ystäväni, joka aina kahdenkymmenen vuoden ikään asti oli kasvanut kilpaa taivasta kohti pyrkivän hongan kanssa, ei kuitenkaan ollut ihan väärässä. Ja kolmen vuodenajan olivat korvani ulottuneet juuri niin korkealle, että kuulin Heintzin vahvan sydämen sykkivän, enkä

Lisa Becker - Likeable Characters, Funny Banter, and Heart Swooning Moments
FEATURED AUTHOR - Lisa Becker is an award-winning romance writer who spends her time like she spends her money - on books and margaritas.  As Lisa’s grandmother used to say, “For every chair, there’s a tush.” Lisa is now happily married to a wonderful man she met online and lives in Manhattan Beach, California with him and their two daughters. So, if it happened for her, there’s hope for anyone! As our Author of the Day, she tells us all about her book, The Subway Girl.