Elämän tarina

Elämän tarina

By

0
(0 Reviews)
Elämän tarina by Guy de Maupassant

Published:

1918

Downloads:

1,287

Share This

Elämän tarina

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

nukkuivat nyt vaunuissa paitsi Jeanne. Kaksi kertaa pysähdyttiin majataloihin, jotta hevoset saisivat puhaltaa, jolloin niille syötettiin vähän kauroja ja juotettiin vettä.

Aurinko oli mennyt mailleen; jostakin kaukaa kuului kellojen soittoa. Pienessä kylässä sytytettiin lyhdyt ja taivaalla alkoivat tiheässä tuikkia tähdet. Paikka paikoin näkyi valaistuja taloja, joiden tulet pilkistivät esille pimeästä. Ja yht'äkkiä ilmestyi vuoren rinteen takaa kuusten oksien lomitse kuu punaisena, suunnattoman suurena, kuin unen horroksissa vielä.

Ilma oli niin lauha, että vaunun ikkunat pidettiin auki. Jeanne lepäsi nyt unelmiensa raukaisemana, onnellisten näkyjensä tyydyttämänä. Toisinaan, kun hänen jäsenensä olivat jäykistyneet kauan samassa asennossa istumisesta, aukaisi hän silmänsä, katsoi ulos, näki valoisassa yössä jonkun talon

More books by Guy de Maupassant

(view all)
Kathrin Hutson - Messed-up heroes, Excruciating circumstances, and Happily Never Afters
FEATURED AUTHOR - International Bestselling Author Kathrin Hutson has been writing Dark Fantasy, Sci-Fi, and LGBTQ Speculative Fiction since 2000. With her wildly messed-up heroes, excruciating circumstances, impossible decisions, and Happily Never Afters, she’s a firm believer in piling on the intense action, showing a little character skin, and never skimping on violent means to bloody ends.