Paavo Nissinen

Paavo Nissinen
Kuvaelmia viimeisestä Suomen sodasta

By

0
(0 Reviews)
Paavo Nissinen by Gustaf Henrik Mellin

Published:

1879

Downloads:

1,367

Share This

Paavo Nissinen
Kuvaelmia viimeisestä Suomen sodasta

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

ssansa Rajevskille pitkäsilmän ja osoittaen kädellänsä kunnasta, "te olette toivonut nähdä Adlercreutz'ia. Se on hän, tuo lyhyenjäntterä mies, ympyräisillä ja iloisilla kasvoilla, joka istuu kailovan ratsun selässä oikealla puolella savupilviä".

Rajevskin katsanto ilahtui ja suurella uteliaisuudella nosti hän kiikarin silmällensä. Hetken kuluttua lausui hän: "minä luulen, että se on Döbeln, tuo mies, jolla on musta vanne otsan ympäri, hän on peloittavin kaikista vihollisistamme. Hän ja Adlercreutz puhuvat keskenänsä. Siitä syntyy varmaan joku rohkea liikunto. Jos Adlercreutz olisi ollut yksinänsä, olisimme jo aikaa sitten olleet täydessä tappelussa. Ah! katsos tuota! Döbeln järjestää väkensä umpijoukkoon. Lempo vieköön! Hän tekee rynnäkön patteriamme vastaan. Käskekää rakuunar

More books by Gustaf Henrik Mellin

(view all)
Michael James - Non-Stop, Thrilling Adventure
FEATURED AUTHOR - Michael James spent his formative years writing, and when he wasn't writing, he was writing. A mistaken belief that a "real" job would be more satisfying led him down a dark path that did not involve writing but did involve meetings. Fortunately, he has since course-corrected and is back on the right (write? Ha!) path. The Hotel at the End of Time is not his first book, but it is the one with the most Hotels in it. He lives in Canada with his family.