Kuusten juurella

Kuusten juurella
Romaani

By

0
(0 Reviews)
Kuusten juurella by Heikki Meriläinen

Published:

1922

Downloads:

502

Share This

Kuusten juurella
Romaani

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

än vihollista olivat hyökänneet Jyrin kimppuun, mutta Jyrin kirves oli tehnyt työtä käskettyä. Tuonne Raatosuohon ne oli kaikki yhteen kuoppaan huomenna toimitettu, ja siitä on Raatosuo saanut nimensä. Niin oli silloin siihen kuuseen raudalla lyöty, ja kauan se keihään haava kuuluu näkyneen kuusen kupeessa, mutta nyt sitä ei enää näy.

-- No itsestäänköhän Jyrki niin tärkeänä hetkenä osasi kaskimaalta lähteä kotiin? Eikö tarina tiedä kertoa, oliko kuka tuonut viestin vai paljas sattumako miehen toi, kysyi Ledenberg.

-- Koiran kerrotaan tulleen Jyrin luo ja alkaneen hätäisesti vokista, sanoi Mikko. Jyrki oli silloin ottanut pitkät askeleet ja juossut koko matkan hurjemmin kuin tulensammutukseen.

-- No sen arvaa, mukautti konttoristi.

Nyt konttoristi oli saanut kauppakirjan valmiiksi, ja hän luki sen kovalla äänellä alusta loppuun. Viimeiset sanat kuuluivat: »Ja tila lankeaa ostajan omaksi tänäpäivänä.»

Sen sanottuaan hän työnsi kauppakirjan Ledenbergin eteen ja melkein huudahtaen sanoi:

-- Ei

Readers reviews

5
4
3
2
1
0.0
Average from 0 Reviews
0
Write Review
Be the first to review this book
Carol Gosa-Summerville - Writing About the Joys and Challenges of the Christian Walk
FEATURED AUTHOR - As a public school teacher for many years, Carol challenged her students to explore all genres of books and discover the power of the written word. As a retired teacher, she's living her dream of creating characters, locations and conflicts through her own writing. As our Author of they Day, Carol talks about God's Sacred Feast, the second novel in her series, "Chronicles of the Hamlet of Sipsey." Please give us a short introduction to what God's Sacred Feast is about. God’s Sacred Feast is… Read more