Paashi Leubelfing

Paashi Leubelfing

By

0
(0 Reviews)
Paashi Leubelfing by Conrad Ferdinand Meyer

Published:

1883

Downloads:

684

Share This

Paashi Leubelfing

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

stui sivu-ovesta juuri silmänräpäystä ennen kuin kornetti, kannukset kilisten, astui sisään. Hän oli nuorukainen, jonka silmistä loisti vallattomuus ja iloisuus, vaikka hän kyllä oli kasvanut kuninkaan kovassa kurissa.

Augusta (Guste) Leubelfing toimiskeli kuin huumauksissa huoneessansa, pisti tavaransa matkalaukkuun, pukeutui kiiruusti isänsä vaatteihin, jotka hänen hoikalle, solakalle vartalolleen sopivat kuin valetut, ja laskeutui sitte polvilleen rukoilemaan anteeksi kujettansa sekä anomaan menestystä toimeensa.

Kun hän jälleen astui alas saliin, huusi kornetti hänelle jo vastaan: "Joutukaahan, kumppani! Kiire on! Hevoset tepastelevat! Kuningas odottaa meitä! Ottakaa jäähyväiset isältä ja serkulta!" ja hän kaatoi kerrassaan hänen eteensä asetetun suuren pikarin sisällyksen hienon pitsikauluksensa turviin.

Ruotsalaiseen univormuun pukeutunut valepo

More books by Conrad Ferdinand Meyer

(view all)
Lauri Schoenfeld - A Tale of Truth, Redemption, and The Hope That Urges us Onward
FEATURED AUTHOR - Lauri Schoenfeld currently resides in Utah with her hubby, three kids, and dog Jack Wyatt Wolverine. She’s a child abuse advocate, a Nancy Drew enthusiast, and is part cyborg. Teaching creative writing classes to her community is one of her favorite things to do. When she’s not having long conversations with her characters and creating stories, she’s hosting the Enlightenment Show, reading, or solving a mystery.