Paashi Leubelfing

Paashi Leubelfing

By

0
(0 Reviews)
Paashi Leubelfing by Conrad Ferdinand Meyer

Published:

1883

Downloads:

680

Share This

Paashi Leubelfing

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

stui sivu-ovesta juuri silmänräpäystä ennen kuin kornetti, kannukset kilisten, astui sisään. Hän oli nuorukainen, jonka silmistä loisti vallattomuus ja iloisuus, vaikka hän kyllä oli kasvanut kuninkaan kovassa kurissa.

Augusta (Guste) Leubelfing toimiskeli kuin huumauksissa huoneessansa, pisti tavaransa matkalaukkuun, pukeutui kiiruusti isänsä vaatteihin, jotka hänen hoikalle, solakalle vartalolleen sopivat kuin valetut, ja laskeutui sitte polvilleen rukoilemaan anteeksi kujettansa sekä anomaan menestystä toimeensa.

Kun hän jälleen astui alas saliin, huusi kornetti hänelle jo vastaan: "Joutukaahan, kumppani! Kiire on! Hevoset tepastelevat! Kuningas odottaa meitä! Ottakaa jäähyväiset isältä ja serkulta!" ja hän kaatoi kerrassaan hänen eteensä asetetun suuren pikarin sisällyksen hienon pitsikauluksensa turviin.

Ruotsalaiseen univormuun pukeutunut valepo

Readers reviews

5
4
3
2
1
0.0
Average from 0 Reviews
0
Write Review
Be the first to review this book
Christian Warren Freed - Fantasy and Sci-Fi Stories With Real Scenarios and True to Life Endings
FEATURED AUTHOR - Christian W. Freed was born in Buffalo, N.Y. more years ago than he would like to remember. After spending more than 20 years in the active duty US Army he has turned his talents to writing. Since retiring, he has gone on to publish 17 military fantasy and science fiction novels, as well as his memoirs from his time in Iraq and Afghanistan. His first published book (Hammers in the Wind) has been the #1 free book on Kindle 4 times and he holds a fancy certificate from the L Ron Hubbard Writers… Read more