Paashi Leubelfing

Paashi Leubelfing

By

0
(0 Reviews)
Paashi Leubelfing by Conrad Ferdinand Meyer

Published:

1883

Downloads:

685

Share This

Paashi Leubelfing

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

stui sivu-ovesta juuri silmänräpäystä ennen kuin kornetti, kannukset kilisten, astui sisään. Hän oli nuorukainen, jonka silmistä loisti vallattomuus ja iloisuus, vaikka hän kyllä oli kasvanut kuninkaan kovassa kurissa.

Augusta (Guste) Leubelfing toimiskeli kuin huumauksissa huoneessansa, pisti tavaransa matkalaukkuun, pukeutui kiiruusti isänsä vaatteihin, jotka hänen hoikalle, solakalle vartalolleen sopivat kuin valetut, ja laskeutui sitte polvilleen rukoilemaan anteeksi kujettansa sekä anomaan menestystä toimeensa.

Kun hän jälleen astui alas saliin, huusi kornetti hänelle jo vastaan: "Joutukaahan, kumppani! Kiire on! Hevoset tepastelevat! Kuningas odottaa meitä! Ottakaa jäähyväiset isältä ja serkulta!" ja hän kaatoi kerrassaan hänen eteensä asetetun suuren pikarin sisällyksen hienon pitsikauluksensa turviin.

Ruotsalaiseen univormuun pukeutunut valepo

More books by Conrad Ferdinand Meyer

(view all)
Michael James - Non-Stop, Thrilling Adventure
FEATURED AUTHOR - Michael James spent his formative years writing, and when he wasn't writing, he was writing. A mistaken belief that a "real" job would be more satisfying led him down a dark path that did not involve writing but did involve meetings. Fortunately, he has since course-corrected and is back on the right (write? Ha!) path. The Hotel at the End of Time is not his first book, but it is the one with the most Hotels in it. He lives in Canada with his family.