Creierul, O Enigma Descifrata

Creierul, O Enigma Descifrata

By

4
(1 Review)
Creierul, O Enigma Descifrata by Dorin T. Moisa

Published:

2004

Pages:

0

Downloads:

11,126

Share This

Creierul, O Enigma Descifrata

By

4
(1 Review)
Copyright (C) 2004 by Dorin Teodor Moisa.

Book Excerpt

ociatie cu functionarea creierului.

Teoria explica' principiul de functionare al creierului, animal sau uman, pina la a fi in stare sa faca un proiect logic functional, adica un proiect de dispozitiv logic, care poate sintetiza functiile de baza ale creierului animal sau uman.

De fapt, creierul este tratat ca un produs tehnologic. Astfel, se definesc cerintele fundamentale dar si deficientele fundamentale de proiectare. Sunt explicate problemele si solutiile legate de implementarea tehnologica a creierului, in multiplele lui variante.

Teoria sugereaza faptul ca proiectantul, in decursul zecilor de milenii, a facut mai multe variante tehnologice care se pot recunoaste in realitatea externa. Se analizeaza daca prin evolutie se poate trece sau nu, de la un creier de animal la un creier de om.

Sunt tratate si problemele de proiectare sau tehnologice, cunoscute sub denumirea de deficiente/boli psihice (in forme patologice sau nu).

Teoria trateaza intr-un mod stiintific si asa zisele

Richard Turner - Fast-Paced Action-Adventure
FEATURED AUTHOR - Richard Turner proudly served his country for more than thirty years, all across the globe. He wanted to try something new and now spends his time writing.  As our Author of the Day, he tells us all about his book, Goliath.