Paavolan kauhu

Paavolan kauhu
eli Rikkaus ja rakkaus

By

0
(0 Reviews)
Paavolan kauhu by Herman Niemi

Published:

1879

Pages:

60

Downloads:

1,377

Share This

Paavolan kauhu
eli Rikkaus ja rakkaus

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

uml;n liekkien läpitse katsomaan, jos hän siellä ehkä olisi pyörtyneenä, mutta tyhjänä täytyi hänen taaskin palata takaisin. Mutta silloin olivat hänen vaatteensa jo ilmi tulessa ja hän itse niin nääntyneenä, että voimatonna kaatui pihalle.

Lyyli oli, nähdessään tulen päässeen uunin halkiomesta seinään, lähtenyt, äitiään turhaan etsittyään, vainiolle, jossa ilmotti vaaran. Siellä kiirehti väki kotia isännän jälessä. Tultuaan pihalle, näki isäntä vaimonsa pyörtyneenä palavine vaatteineen makaamassa. Vaatteensa revittiin väleen pois ja pian oli hän vironnut, mutta tilansa oli sangen arveluttava. Tuli sammutettiin myös pian eikä sen tekemä vahinko ollut suuri kuoleman kielissä olevaa emäntää lukuun ottamatta.

Kolme päivää tuon onnettoman tapau

Readers reviews

5
4
3
2
1
0.0
Average from 0 Reviews
0
Write Review
Be the first to review this book
Caldric Blackwell - Uncovering the Secrets of a Mysterious Artifact
FEATURED AUTHOR - Caldric Blackwell was inspired to write while studying the works of great authors during his English coursework at university. He currently resides in southern California, where he gardens, plays a variety of string instruments, and works on his next easy-to-read children's fantasy novel. As our Author of the Day, Blackwell tells us all about his book, The Sacred Artifact. Please give us a short introduction to what The Sacred Artifact is about. “The Sacred Artifact” is the second and final… Read more