Ànimes atuïdes

Ànimes atuïdes

By

1
(1 Review)
Ànimes atuïdes by Josep Roig i Raventós

Published:

1921

Downloads:

2,240

Share This

Ànimes atuïdes

By

1
(1 Review)

Book Excerpt

que es desvetllés d'un sommi -¡Sento el marranxo que gruny, ves que la parriana l'haurà trepitjat!

I l'Andreu va sortir dient, ple d'indignació. -Quin farrigo-farrago! ¡això és un infern, quina nyèrria! Aquesta vella és una bruixa! ¡mai no he vist una dona més escornifladora!

Un cop l'Andreu fou lluny, la Bel va alçar la mà tremolosa i, mirant enfellonida la Tecla, va dir-li: -Ara la pagaràs...! ¡crieu fills, crieu porcs!- i va pujar i'escala de fusta que cruixia com si la petjada de la vella li fes mal.

La Tecla va agafar el seu fill, va petonejar-lo i trencà en un plor enternidor. El gos es va deixondir, s'hi acostà movent la cua i va llepar-li la mà.

D'aquell dia ençà la Bel no parà la brega sorda amb una constància atuïdora: ara amb mots plens d'amor, després, amb renys despòtics, més tard amb amenaces superticioses. La pobra Tecla estava arraulida, i l'Andreu, sense la seva mirada reviscoladora s'anava acorant, acorant sentint que les paraules de la vella que obrava de ganyó i els anava guany

Readers reviews

5
4
3
2
1
1.0
Average from 1 Review
1
Write Review
Peter Darley - Writing a TV Series You Can Only Read
FEATURED AUTHOR - Peter Darley (P.D. to his friends) is a British novelist, whose professional history is in showbusiness. His lifelong admiration of heroes, and love of roller-coaster-style thrills have been a huge influence on his writings. As our Author of the Day, Darley tells us all about his flagship novel, Hold On! Please give us a short introduction to what Hold On! is about. Hold On! began as a unique experiment. I didn’t have the $50 million or so to make the TV series, so I opted for ‘The TV Series… Read more