Paulina Buxareu

Paulina Buxareu

By

0
(0 Reviews)
Paulina Buxareu by Josep Maria de Sagarra

Pages:

133

Downloads:

2,048

Share This

Paulina Buxareu

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

t decisiu. Vostè sap quina és la indústria de casa nostra. El meu pare, al Cel sigui, era un esclau de la seva fàbrica i el seu negoci: per a ell no hi havia al món sinó allò i la família, i fins li semblava que la família i el negoci eren la mateixa cosa. Tant al meu germà com a mi, en sortint del col·legi, ens va col·locar l'un a la fàbrica, l'altre al despatx: jo era aquest últim. I el meu pare no concebia que nosaltres tinguéssim altres aspiracions, ni que veiéssim més enllà d'aquell límit que ell ens havia marcat. Si jo li hagués proposat de ser metge o advocat, o qualsevol altra carrera, crec que m'hauria tret de casa.

Com li he dit abans, arribà per a mi un fet extraordinari. El meu pare, desitjós de completar la meva educació, de fer-me una mica home, va decidir enviar-me a Anglaterra; però després es repensà, i va

C.A. Szarek - Risking it All for Happily Ever Afters
FEATURED AUTHOR - USA Today Bestselling, award-winning author of romantic suspense and epic fantasy romance, C.A. loves to dabble in different genres. If it’s a good story, she’ll write it, no matter where it seems to fit. She’s a hopeless romantic and always will be. Risking it all for Happily Ever After is what she lives by! As our Author of the Day, she tells us all about her latest book, King of Hearts.