Titus Andronicus

Titus Andronicus

By

0
(0 Reviews)
Titus Andronicus by William Shakespeare

Downloads:

585

Share This

Titus Andronicus

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

n miekka kädessä häntä liehi! Saat uljaan vävyn, miehen, joka sopii Pojilles hurjapäille kumppaniksi, Kun Rooman yhteiskuntaa ryöstävät.

TITUS. Tuo sydämmen on haavaan puukonpisto.

SATURNINUS. Tamora rakas, kuningatar goottein, Jok' olet ihanimpiin roomattariin Kuin impiins' uljas Phoebe verrattuna, Jos suostut moiseen äkkivalintaan, Niin, Tamora, sun otan morsioksi Ja Rooman kuningattareksi teen. Sa, goottein kuningatar, suostutko? Niin, kautta kaikkein Rooman jumalain Käsill' on pappi jo ja vihkivesi, Heleät loistaa tuohukset, ja kaikki Hymenin juhlaa varten valmist' on -- Sen vannon, Rooman katuja en astu, En palatsiini nouse ennen kuin Vien täältä mukanani vihkivaimon.

TAMORA. Ja tässä, taivaan kuullen, sulle, Rooma, Ma vannon: goottein kuningattaren Jos Saturninus nostaa näin, niin lupaa Hän olla hänen toiveittensa orja Ja nuoruutensa vaalija ja äiti.

SATURNINUS. Siis

Readers reviews

5
4
3
2
1
0.0
Average from 0 Reviews
0
Write Review
Be the first to review this book
JD Steiner - A Deep, Thought-Provoking Escape
FEATURED AUTHOR - JD Steiner is an American young-adult fiction writer, born and raised, and currently at home in the suburbs north of Chicago. Inspired by speculative sciences, human nature and all things creative, JD is also a parent, spouse, and the concierge of their busy household. Holding no formal degree, but with a lifetime of daily practical application, classes, workshops, retreats, and now, published work, writing is entwined into the very fiber of JD's being. She believes in her calling; to create… Read more