Kuningas Richard Toinen

Kuningas Richard Toinen

By

0
(0 Reviews)
Kuningas Richard Toinen by William Shakespeare

Downloads:

478

Share This

Kuningas Richard Toinen

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

leen.)

(Torventoitaus. Airut tulee ja hänen jäljissään Bolingbroke aseissa.)

KUNINGAS RICHARD. Marsalkka, kysykää tuolt' aseekkaalta, -- Kuka hän on, ja miksi saapuu tänne Noin sotatamineihin puettuna; Hän sääteisesti, niinkuin laki käskee, Asians' oikeaksi vannokoon.

MARSALKKA. Ken olet? Miksi tänne aituukseen Näin Richard kuninkaamme eteen astut? Asias? Ketä vastaat? Puhu totuus, Niin totta kuin sua taivas auttakoon!

BOLINGBROKE. Herefordin, Lancasterin, Derbyn Henrik Ma olen; aseissa nyt tässä seison Ja taivaan armolla ja tarmollani Täss' aituuksessa Thomas Mowbraysta, Norfolkin herttuasta, toteen näytän, Ett' on hän luimu konna, joka petti Jumalan, Richard kuninkaan ja minut; Niin totta kuin mua taivas auttakoon!

MARSALKKA. Se kuoleman on rangaistuksen oma, Ken rohkee koskettaa tät' aituusta, Pait marsalkka ja tämän jalon toimen Valitut valvojat.

Readers reviews

5
4
3
2
1
0.0
Average from 0 Reviews
0
Write Review
Be the first to review this book
Devin Hanson - Mystery, Magic and Paranormal Characters
FEATURED AUTHOR - After a childhood spent programming computers and playing Dungeons and Dragons, Devin's career took a random turn to counseling. It was during his years as a counselor that he developed his insight into the human condition and renewed his interest in writing. As our Author of the Day, Hansen tells us about his book, The Halfblood's Hoard. Please give us a short introduction to what The Halfblood's Hoard is about? The Halfblood's Hoard is about a young woman who finds herself thrown into the… Read more