Othello

Othello

By

5
(1 Review)
Othello by William Shakespeare

Pages:

120

Downloads:

532

Share This

Othello

By

5
(1 Review)

Book Excerpt

Kuollut on hän mulle. Häväisty, viety multa pois ja taikain Ja puoskajuomain kautta noiduttu. Noin hullust' ei voi horjahtua luonto -- Jos ei se tylsä ole, sokko, rampa -- Muun kautta paitse taian.

DOGI. Ken se liekin Noin ilkeästi häntä houkutellut Pois itsestään ja teistä, -- itse saatte Lukea lain niin ankaraks, kuin suinkin Te tahdotte, vaikk' omaa poikaanikin Kanteenne koskis.

BRABANTIO. Kiitän nöyrimmästi! -- Täss' on se mies, tää mauri, joka, näen mä, On valtakunnan asioissa saanut Teilt' eri kutsun.

DOGI & SENAATTORI. Surkuteltavaa!

DOGI (Othellolle). No, mitä vastaatten te puolestanne?

BRABANTIO. Ei muuta mitään kuin ett' on se niin.

OTHELLO. Arvoisat, mahtavat ja suuret herrat, Te ylevät ja taatut suosijani! Tuon vanhan miehen tyttären ma vein, Se totta on; nain hänet, se on totta; Niin suur' on päästä päähän rikokseni, Sen suuremp' ei. On haasti mulla raaka, Ja rauhan hempukieltä tuskin tunnen; Siit' alkain, seitsemän

Readers reviews

5
4
3
2
1
5.0
Average from 1 Review
5
Write Review
A. L. Whyte - Societies, Superior Science and Moral Values
FEATURED AUTHOR - A.L. Whyte lives in Northern California. He is a performer that set aside his acting career around 2010 to make more time for his family: prior to that he had performed for Nickelodeon, Universal Studios, Image Films, Toyota, Apple and ILM, as well as semi-professional companies around Orlando, Florida and the Bay Area. He has written and published poetry and re-writes for Universal Studios stage productions. His derivative of Harry Nilsson's, 'Land of Point' is registered at the Library of… Read more