Othello

Othello

By

5
(1 Review)
Othello by William Shakespeare

Pages:

120

Downloads:

637

Share This

Othello

By

5
(1 Review)

Book Excerpt

Kuollut on hän mulle. Häväisty, viety multa pois ja taikain Ja puoskajuomain kautta noiduttu. Noin hullust' ei voi horjahtua luonto -- Jos ei se tylsä ole, sokko, rampa -- Muun kautta paitse taian.

DOGI. Ken se liekin Noin ilkeästi häntä houkutellut Pois itsestään ja teistä, -- itse saatte Lukea lain niin ankaraks, kuin suinkin Te tahdotte, vaikk' omaa poikaanikin Kanteenne koskis.

BRABANTIO. Kiitän nöyrimmästi! -- Täss' on se mies, tää mauri, joka, näen mä, On valtakunnan asioissa saanut Teilt' eri kutsun.

DOGI & SENAATTORI. Surkuteltavaa!

DOGI (Othellolle). No, mitä vastaatten te puolestanne?

BRABANTIO. Ei muuta mitään kuin ett' on se niin.

OTHELLO. Arvoisat, mahtavat ja suuret herrat, Te ylevät ja taatut suosijani! Tuon vanhan miehen tyttären ma vein, Se totta on; nain hänet, se on totta; Niin suur' on päästä päähän rikokseni, Sen suuremp' ei. On haasti mulla raaka, Ja rauhan hempukieltä tuskin tunnen; Siit' alkain, seitsemän

More books by William Shakespeare

(view all)
Claire Duffy - Snarky Protagonists, Dark Facts Blended With Fiction, and Suspenseful Crime-solving
FEATURED AUTHOR - Claire Duffy was a screenwriter for over a decade until she caught herself cycling past a production company and giving it the finger. She decided she didn't like the person the film industry was turning her into. Duffy quit, took a temporary job at a daycare in Stockholm, and wrote her first novel while her class of one-year-olds took their afternoon nap. Through blogging that story in daily chapters, she discovered indie publishing and never looked back.