Ylösnousemus II

Ylösnousemus II

By

0
(0 Reviews)
Ylösnousemus II by graf Tolstoy Leo

Published:

1899

Downloads:

785

Share This

Ylösnousemus II

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

laski: minä olen koko päivän työssä, mutta päivä on pitkä kuin vuosi, kun on sen päivää viikatetta heiluttanut, tulee yöllä uni, mutta hevonen on sinun kauramaassasi ja sinä nyt minulta nahan nylkisit.

--Pitäisitte järjestystä.

--Hyvä on sinun järjestyksestä puhua, entä kun ei voimaa riitä,--väitti pitkä, mustahiuksinen, kokonaan karvoittunut ijäkäs talonpoika.

--Sanoinhan että teidän olisi pitänyt aidata.

--Olisit antanut metsää,--pisti takaa pieni, rumannäköinen talonpoika.--Minä rupesin viime suvena aitaamaan, mutta sinä telkesit minut kolmeksi kuukaudeksi linnaan täitä ruokkimaan. Meneppäs sitten aitaamaan.

--Mitä hän puhuu?--kysyi Nehljudof isännöitsijältä.

--_Der erste Dieb im Dorfe_,--sanoi saksaksi isännöitsijä.--Joka vuosi on tavattu metsänvarkaudesta.--Opippas sinä ensin vierasta omaisuutta kunniassa pitämään,--sanoi isännöitsijä.

--Emmekös me sitten pidä kunniassa sinua,--sanoi vanhus.--Emme voi olla pitämättä sinua kunniassa, olemme kaikki sinun vallassasi, sinä voit punoa mei

Readers reviews

5
4
3
2
1
0.0
Average from 0 Reviews
0
Write Review
Be the first to review this book
Ivy Keating - Inspired by Nature's Mysteries and Human Behavior
FEATURED AUTHOR - Motivated by nature’s mysteries and the complexity of human behavior, Ivy Keating enjoys writing science fiction and fantasy novels that explore the relationship between mankind and the natural world. She has a master’s degree in social work and this helps her understand the nature of her characters and give them added depth as they struggle with the repercussions of their actions.'Camouflage' was inspired by the landscape and natural beauty of New England.  As our Author of the Day, she tells… Read more