Ylösnousemus III

Ylösnousemus III

By

0
(0 Reviews)
Ylösnousemus III by graf Tolstoy Leo

Published:

1899

Downloads:

816

Share This

Ylösnousemus III

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

, että tämä omaisuus oli annettava kansalle. Kun isä ei ottanut häntä kuullakseen, vaan päinvastoin ankarasti nuhteli, läksi hän talosta eikä enää käyttänyt hyväkseen isän varoja. Päätettyään, että kaikki olemassa oleva paha saa alkunsa kansan sivistymättömyydestä, hän yliopistosta tultuaan yhtyi kansanvaltaisiin, rupesi opettajaksi erääseen kylään ja rohkeasti julisti sekä oppilaille että talonpojille kaikkea sitä, mitä piti oikeana, ja kielsi sen, mitä piti valheellisena.

Hänet vangittiin ja haastettiin oikeuden eteen.

Oikeudenkäynnin aikana hän tuli siihen päätökseen, ettei tuomarilla ollut oikeutta häntä tuomita ja hän lausui tämän ajatuksensa julki. Kun tuomarit eivät suostuneet tähän, vaan jatkoivat oikeudenkäyntiä, niin hän päätti parhaaksi olla vastaamatta heidän kysymyksiinsä, ja olikin siitä pitäen vaiti. Hän lähetettiin Arkangelin lääniin. Siellä hän muodosti itselleen uskonnollisen opin, joka tuli kaikkien hänen tekojensa määrääjäksi. Tämän uskonnollisen opin mukaan maailmassa oli kaikki tyy

More books by graf Tolstoy Leo

(view all)
R.M. Almonte - An Interesting Mixture of Science Fiction and Metaphysical Components
FEATURED AUTHOR - Ramon is a self-published author of Metaphysical Sci-fi, who was born and raised in NYC and is the son of Dominican immigrants. He now lives in Japan. His 1st book (Scratching the Cosmic Conscious) was published in 2012. United Earth series, part 1 was published in 2015 (Rough Beginnings) in 2017 (Exiled), and in 2021 (Despair & Hope). As our Author of the Day, he tells us all about his book, Rough Beginnings.