Ylösnousemus III

Ylösnousemus III

By

0
(0 Reviews)
Ylösnousemus III by graf Tolstoy Leo

Published:

1899

Downloads:

817

Share This

Ylösnousemus III

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

, että tämä omaisuus oli annettava kansalle. Kun isä ei ottanut häntä kuullakseen, vaan päinvastoin ankarasti nuhteli, läksi hän talosta eikä enää käyttänyt hyväkseen isän varoja. Päätettyään, että kaikki olemassa oleva paha saa alkunsa kansan sivistymättömyydestä, hän yliopistosta tultuaan yhtyi kansanvaltaisiin, rupesi opettajaksi erääseen kylään ja rohkeasti julisti sekä oppilaille että talonpojille kaikkea sitä, mitä piti oikeana, ja kielsi sen, mitä piti valheellisena.

Hänet vangittiin ja haastettiin oikeuden eteen.

Oikeudenkäynnin aikana hän tuli siihen päätökseen, ettei tuomarilla ollut oikeutta häntä tuomita ja hän lausui tämän ajatuksensa julki. Kun tuomarit eivät suostuneet tähän, vaan jatkoivat oikeudenkäyntiä, niin hän päätti parhaaksi olla vastaamatta heidän kysymyksiinsä, ja olikin siitä pitäen vaiti. Hän lähetettiin Arkangelin lääniin. Siellä hän muodosti itselleen uskonnollisen opin, joka tuli kaikkien hänen tekojensa määrääjäksi. Tämän uskonnollisen opin mukaan maailmassa oli kaikki tyy

More books by graf Tolstoy Leo

(view all)
Nick Adams - Space Opera Based on Upcoming NASA Technology
FEATURED AUTHOR - Nick Adams grew up in a small village near Maidstone in Kent, England and right from an early age was a fervent NASA, space and Apollo fan. After watching the first moon landing in 1969 and the subsequent moon missions that followed, he discovered science fiction books and cut his teeth reading Asimov, E. E. Doc Smith and Alan Dean Foster. In more recent times, Andy Weir and Peter F Hamilton to name but two, have joined them on the bookshelves.