Luutnantti Jergunovin juttu

Luutnantti Jergunovin juttu

By

0
(0 Reviews)
Luutnantti Jergunovin juttu by Ivan Sergeevich Turgenev

Published:

1879

Downloads:

460

Share This

Luutnantti Jergunovin juttu

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

säätynsä, johon rouva Fritsche ainoastaan vastasi karkealla katseella ja kysyi sisarensa tyttäreltä venäjäksi, tahtoiko hän juoda teetä.

"Oi, kyllä, teetä!" sanoi Emilia. "Eikös totta, herra upseeri, juottehan te teetä? Voi, hyvä täti, olkaa niin hyvä ja tuokaa sisälle samovari. Mutta mistä syystähän te nyt jäätte seisomaan, herrani, ettekä istu? Herra Jumala, kun olette kursasteleva! Sallitteko että otan päältäni shaalin?"

Emilian puhuessa, kääntyi hänen päänsä yhdeltä puolelta toiselle ja vaikutti liikahduksia hänen hartioissaan, aivan niin kuin linnuilla on tapana käyttäitä kun ovat istuutuneet oikein mukavasti puun latvaan ja aurinko paistaa heidän päällensä joka taholta.

Luutnantti otti tuolin ja rupesi, annettuaan käytökselleen tarpeellisen totisen arvoisuuden, puhum

More books by Ivan Sergeevich Turgenev

(view all)
Laura Thomas - Christian Romantic Suspense
FEATURED AUTHOR - A published Christian author, Laura writes heartwarming encouragement for your soul. She has three Christian romantic suspense novels published as well as a Christian teen fiction trilogy, marriage book, and middle-grade novel. She is published in several anthologies and writes devotionals, articles, and stories that are published in magazines and online. She also shares musings on her blog and is represented by literary agent, Cyle Young. Laura is a chocoholic mom of three, married to her high… Read more