Luutnantti Jergunovin juttu

Luutnantti Jergunovin juttu

By

0
(0 Reviews)
Luutnantti Jergunovin juttu by Ivan Sergeevich Turgenev

Published:

1879

Downloads:

461

Share This

Luutnantti Jergunovin juttu

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

säätynsä, johon rouva Fritsche ainoastaan vastasi karkealla katseella ja kysyi sisarensa tyttäreltä venäjäksi, tahtoiko hän juoda teetä.

"Oi, kyllä, teetä!" sanoi Emilia. "Eikös totta, herra upseeri, juottehan te teetä? Voi, hyvä täti, olkaa niin hyvä ja tuokaa sisälle samovari. Mutta mistä syystähän te nyt jäätte seisomaan, herrani, ettekä istu? Herra Jumala, kun olette kursasteleva! Sallitteko että otan päältäni shaalin?"

Emilian puhuessa, kääntyi hänen päänsä yhdeltä puolelta toiselle ja vaikutti liikahduksia hänen hartioissaan, aivan niin kuin linnuilla on tapana käyttäitä kun ovat istuutuneet oikein mukavasti puun latvaan ja aurinko paistaa heidän päällensä joka taholta.

Luutnantti otti tuolin ja rupesi, annettuaan käytökselleen tarpeellisen totisen arvoisuuden, puhum

More books by Ivan Sergeevich Turgenev

(view all)
Kathleen Ball - Historical, Contemporary and Christian Western Romance with Memorable Characters
FEATURED AUTHOR - Kathleen Ball writes Historical, Contemporary, and Christian Western Romance with great emotion and memorable characters. Kathleen started writing in 2009 and by 2011 she, not just one publisher. She had two. Working with these publishers gave her great insight into the business of writing as a whole. Now self-published, Kathleen loves that each decision from writing to publishing to marketing is her own. Kathleen usually has a genre she's going to write and just sits at the computer and the… Read more