Luutnantti Jergunovin juttu

Luutnantti Jergunovin juttu

By

0
(0 Reviews)
Luutnantti Jergunovin juttu by Ivan Sergeevich Turgenev

Published:

1879

Downloads:

458

Share This

Luutnantti Jergunovin juttu

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

säätynsä, johon rouva Fritsche ainoastaan vastasi karkealla katseella ja kysyi sisarensa tyttäreltä venäjäksi, tahtoiko hän juoda teetä.

"Oi, kyllä, teetä!" sanoi Emilia. "Eikös totta, herra upseeri, juottehan te teetä? Voi, hyvä täti, olkaa niin hyvä ja tuokaa sisälle samovari. Mutta mistä syystähän te nyt jäätte seisomaan, herrani, ettekä istu? Herra Jumala, kun olette kursasteleva! Sallitteko että otan päältäni shaalin?"

Emilian puhuessa, kääntyi hänen päänsä yhdeltä puolelta toiselle ja vaikutti liikahduksia hänen hartioissaan, aivan niin kuin linnuilla on tapana käyttäitä kun ovat istuutuneet oikein mukavasti puun latvaan ja aurinko paistaa heidän päällensä joka taholta.

Luutnantti otti tuolin ja rupesi, annettuaan käytökselleen tarpeellisen totisen arvoisuuden, puhum

Readers reviews

5
4
3
2
1
0.0
Average from 0 Reviews
0
Write Review
Be the first to review this book
Daniel Martin Eckhart - A First-Rate Dreamer and Cloud-Buster
FEATURED AUTHOR - Daniel Martin Eckhart is the author of the novels Tales of Wychwood, The Champ, Barnaby Smith, Home, The Way It Is - and the screenwriting book Write, Write, Write. Before focusing on his writing career, Eckhart served in the Swiss military, guarded the Pope's life in the Vatican, worked for the United Nations, driving trucks across the Sinai Desert, delivering diplomatic mail to Damascus and driving armored limousines in Beirut. After five years in Israel, Lebanon, Iran and Iraq, Eckhart… Read more