Rynnäkkö myllyä vastaan

Rynnäkkö myllyä vastaan

By

0
(0 Reviews)
Rynnäkkö myllyä vastaan by Émile Zola

Published:

1906

Downloads:

550

Share This

Rynnäkkö myllyä vastaan

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

eä ulos vakoilemaan ja näkivät silloin ilokseen, että ne olivatkin ranskalaisia.

Näiden päällikkö pyysi saada puhutella pormestaria, ja hänet vietiin myllyyn.

Aurinko kohosi juuri täydessä loistossaan, niityt höyrysivät, mutta metsien yläpuolella oli taivas kirkas ja säteilevä. Mutta kenenkään huomio ei kiintynyt luonnon kauneuteen, sillä mielet täytti tuska ja pelko. Miksi viipyi päällikkö myllyssä? »Syttyisikö täällä taistelu?» kyselivät ihmiset toisiltaan ja katselivat huolissaan sotilaita.

Päällikkö oli myllärin seuraamana kiertänyt myllyn ympäri, soudattanut itsensä veneellä joen toiselle rannalle, tarkastellut kiikarillaan ympäristöä ja saanut isä Merlieriltä tarpeelliset tiedot. Sitten asetti hän sotilaita puiden ja kivien taakse ja kuoppiin, ja pää

More books by Émile Zola

(view all)
Camilla Chance - A Coming of Age Story With a Twist
FEATURED AUTHOR - Camilla Chance was born in London in 1940 and moved to Australia as a young girl. She wrote her first novel at 18 but her father forced her to withdraw from this contract as she was still legally his "property" until she was 21. She kept writing, however. She graduated in Arts from Melbourne University. Wisdom Man, was her instant Australian bestseller and winner of USABookNews.com Award for best multicultural work.