Free and Discounted Ebooks
Join 150,000 readers! Get our ebook deals straight to your inbox.

Ànimes atuïdes

Cover image for

Download


Published: 1921
Language: Catalan
Wordcount: 49,234 / 147 pg
LoC Category: PN
Downloads: 2,279
Added to site: 2005.12.29
mnybks.net#: 12411
Excerpt

que es desvetllés d'un sommi -¡Sento el marranxo que gruny, ves que la parriana l'haurà trepitjat!

I l'Andreu va sortir dient, ple d'indignació. -Quin farrigo-farrago! ¡això és un infern, quina nyèrria! Aquesta vella és una bruixa! ¡mai no he vist una dona més escornifladora!

Un cop l'Andreu fou lluny, la Bel va alçar la mà tremolosa i, mirant enfellonida la Tecla, va dir-li: -Ara la pagaràs...! ¡crieu fills, crieu porcs!- i va pujar i'escala de fusta que cruixia com si la petjada de la vella li fes mal.

La Tecla va agafar el seu fill, va petonejar-lo i trencà en un plor enternidor. El gos es va deixondir, s'hi acostà movent la cua i va llepar-li la mà.

D'aquell dia ençà la Bel no parà la brega sorda amb una constància atuïdora: ara amb mots plens d'amor, després, amb renys despòtics, més tard amb amenaces superticioses. La pobra Tecla estava arraulida, i l'Andreu, sense la seva mirada reviscoladora s'anava acorant, acorant sentint que les paraules de la vella que obrava de ganyó i els anava guany

Reader Reviews

Average Rating of 1 from 1 reviews: *
2009.03.27
jordi
*....

es una merda


SUBSCRIBE TO MANYBOOKS 

FREE EBOOKS 

Join 150,000+ fellow readers! Get Free eBooks and book bargains from ManyBooks in your inbox. 

We respect your email privacy

(advanced)
login | register

User ID

Password

reset password

Author of the Day

Kay Lyons
Kay Lyons always wanted to be a writer. Through the years her stories have changed but one characteristic stayed true— they were all romances. Each and every one of her manuscripts included a love story. As our Author of the Day, Lyons reveals how her work has changed through the years and talks about her latest novel, Not by Sight.
Read full interview...