ELS HEROIS

ELS HEROIS

By

0
(0 Reviews)
ELS HEROIS by Prudenci Bertrana

Downloads:

2,244

Share This

ELS HEROIS

By

0
(0 Reviews)
Pòrtic. -- En Quimet o el rebuig del Diable. -- En Carxofa. -- En Busqueta. -- L'egua del jutge de pau. -- La masovera se'n va al mercat. -- El Cerdà.

Book Excerpt

uimet furgava amb un estaquirot. Així que treia pèl, una resquícia de pèl com fil de teranyina, llançava un crit de victòria.

Desenganyeu-vos; les excavacions mai deixaran de ser emocionants. Tant li fa que es tracti d'un conill ple de vida com d'un egipci mort i embalsamat: el misteri i el dubte hi són, i la troballa us exalta.

Per això el bosquerol, aconseguit el pèl, pegava les darreres magallades amb un braó de trenta mil diables. De seguida, braç nu, les dents apretades, boca terrosa, el vèieu maldar per punyir la víctima. El Caiman, oblidant ressentiment, pretenia ajudar l'amo. Encirada la cua, dretes les orelles, allargassat també, introduïa el morro pel sotaixella d'en Quimet. Els gemecs de l'home es barrejaven amb els grinyols del ca. En les profunditats del cau repercutia un trepeig violent.

Àdhuc la mateixa naturalesa participava de la nostra expectació.

Readers reviews

5
4
3
2
1
0.0
Average from 0 Reviews
0
Write Review
Be the first to review this book
L. A. Kelley - Adventure, Humor and a bit of Romance
FEATURED AUTHOR - L.A. Kelley writes fantasy and science fiction. Kelley's stories contain adventure, humor, and a little romance because life is dull without it. The South is home; a place where the heat and humidity have driven everyone slightly mad and Bigfoot sightings are common. As our Author of the Day, Kelley tells us all about The Rules for Lying, the first book in the Big Easy Shaman series. Please give us a short introduction to what The Rules for Lying is about. The Rules of Lying is a preachy… Read more