ELS HEROIS

ELS HEROIS

By

0
(0 Reviews)
ELS HEROIS by Prudenci Bertrana

Pages:

0

Downloads:

2,258

Share This

ELS HEROIS

By

0
(0 Reviews)
Pòrtic. -- En Quimet o el rebuig del Diable. -- En Carxofa. -- En Busqueta. -- L'egua del jutge de pau. -- La masovera se'n va al mercat. -- El Cerdà.

Book Excerpt

uimet furgava amb un estaquirot. Així que treia pèl, una resquícia de pèl com fil de teranyina, llançava un crit de victòria.

Desenganyeu-vos; les excavacions mai deixaran de ser emocionants. Tant li fa que es tracti d'un conill ple de vida com d'un egipci mort i embalsamat: el misteri i el dubte hi són, i la troballa us exalta.

Per això el bosquerol, aconseguit el pèl, pegava les darreres magallades amb un braó de trenta mil diables. De seguida, braç nu, les dents apretades, boca terrosa, el vèieu maldar per punyir la víctima. El Caiman, oblidant ressentiment, pretenia ajudar l'amo. Encirada la cua, dretes les orelles, allargassat també, introduïa el morro pel sotaixella d'en Quimet. Els gemecs de l'home es barrejaven amb els grinyols del ca. En les profunditats del cau repercutia un trepeig violent.

Àdhuc la mateixa naturalesa participava de la nostra expectació.

Readers reviews

5
4
3
2
1
0.0
Average from 0 Reviews
0
Write Review
Be the first to review this book
Caldric Blackwell - Uncovering the Secrets of a Mysterious Artifact
FEATURED AUTHOR - Caldric Blackwell was inspired to write while studying the works of great authors during his English coursework at university. He currently resides in southern California, where he gardens, plays a variety of string instruments, and works on his next easy-to-read children's fantasy novel. As our Author of the Day, Blackwell tells us all about his book, The Sacred Artifact. Please give us a short introduction to what The Sacred Artifact is about. “The Sacred Artifact” is the second and final… Read more