Latvasaaren kuninkaan hovilinna

Latvasaaren kuninkaan hovilinna
Seikkailuja Venäjän rajalta

By

0
(0 Reviews)
Latvasaaren kuninkaan hovilinna by Alfred Emil Ingman

Published:

1916

Downloads:

685

Share This

Latvasaaren kuninkaan hovilinna
Seikkailuja Venäjän rajalta

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

le ilmestynyt. Sitä en kuitenkaan voinut muistaa.

Kun muutaman minuutin perästä palasin huoneeseen, makasi lipaston koko sisustus laatikkoineen kaikkineen keskellä lattiaa, ja poikani seisoi tyhjennetyn lipaston edessä uteliain katsein kopeloiden sen monia pienempiä ja suurempia salakomeroita, joista nyt kuitenkin ehkä puolet olivat tyhjinä. Sedän kertomus oli löydetty.

Nyt ymmärsin, miksi kellon napse oli kuulunut yhtä äänekkäältä, mihin paikkaan hyvänsä painoin korvani. Sekä kyljet että selkä- ja päällislevy olivat näet kaksinkertaiset, noin kahdeksan millimetrin paksuisista laudoista tehdyt. Sisä- ja ulkoseinät oli poikkipienain avulla toisiinsa kiinnitetty, muodostaen siten suuren määrän pienempiä ja suurempia komeroita.

Poikani oli ollut oikeassa. Kun hän ei saanut tietoa, paljonko pieni salalaatikko oli ollut auki, kun kello

Eleanor Chance - Heart-warming Page-Turner set in Renaissance Italy
FEATURED AUTHOR - Eleanor Chance is a writer of award-winning suspense, thriller, and historical women's fiction. She cherishes books that influence her writing and her life, and hopes to create the same experience for readers. Her debut novel, Arms of Grace is a finalist in consideration for production by Wind Dancer Films, a silver medalist in the Readers' Favorite Awards, and a recipient of the B.R.A.G. Medallion. Eleanor has traveled the world and lived in five countries.