Vanha tarina Montrosesta

Vanha tarina Montrosesta

By

0
(0 Reviews)
Vanha tarina Montrosesta by Walter Scott

Published:

1910

Downloads:

569

Share This

Vanha tarina Montrosesta

By

0
(0 Reviews)
Englanninkielestä suomentanut J. Krohn

Book Excerpt

iian paljon lääkkeitä, niin että hän vaipuu voimattomuuteen, josta sitten virvoittavatkaan rohdot eivät saa häntä enää tointumaan.

Mutta kaikki nämät seikat lepäsivät vielä tulevaisuuden kohdussa. Tähän aikaan katsoi Skotlannin parlamentti vielä liittoansa Englannin kanssa oikeuden, viisauden ja jumalisuuden mukaiseksi, ja heidän sotajoukkonsa retki näkyi menestyvän parhaiden toiveiden mukaan. Skotlannin armeijan yhdistyttyä Fairfax'in ja Manchester'in joukkoihin oli parlamentin voima tullut niin suureksi, että se saattoi ruveta York'in kaupunkia piirittämään ja käydä Long-Marston Moor'in veriseen tappeluun, missä prinssi Rupert ja Newcastlen markiisi voitettiin. Tästä voitosta oli tosin skotlantilaiselle apuväelle tullut vähemmän kunniaa osaksi, kuin mitä heidän kansalaisensa olisivat suoneet. David Leslie skotlantilais-rats

More books by Walter Scott

(view all)
J.B. Forsyth - Fantasy/Horror With Fascinating Characters
FEATURED AUTHOR - J.B.Forsyth lives with his wife and three children in Scarborough, North Yorkshire. He is the author of the ABSENCE fantasy novels and their spin-off series TALES OF THE WESTLAND. Other works include TWISTED, a short story series set in and around Scarborough. As our Author of the Day, he tells us about his book, Absence: Whispers and Shadow.