Kertoelmia ja jutelmia

Kertoelmia ja jutelmia
Suomennoksia ja alkuperäisiä

By

0
(0 Reviews)
Kertoelmia ja jutelmia by Julle Erg, Mark Twain, Bret Harte, L. Dilling

Downloads:

410

Share This

Kertoelmia ja jutelmia
Suomennoksia ja alkuperäisiä

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

uml;n vuoteelleni. Vaan te ette saa mennä makaamaan, teidän täytyy tuleman istumaan minun luokseni. On niin kamalata kuolla yksinänsä -- aivan yksinänsä.

"Te ette saa puhua kuolemasta, te voitte vielä elää kauan, te olette vielä niin nuori."

"Minä olen elänyt liian rajusti, se on koko onnettomuus, enkä ole tehnyt mitään hyödyllistä maailmassa, -- se on surullisin asiassa."

Hän tuijotti synkästi eteensä ja puhui puolittain itseksensä:

"Koko minun elämäni on ollut yksi ainoa kemu. Sen vuoksi olenkin minä väsyksissä nyt, kun koko juhla on ohitse ja minä lähden levolle -- ainiaaksi. Kunhan en vaan heräisi pään kivistyksellä toisessa maailmassa. Senhän saa aina pitojen perästä."

Hän yritti nousta seisomaan, mutta sai ankaran yskänpuuskan ja vajosi takasin tuolille.

"On -- parempi -- jos

More books by Julle Erg, Mark Twain, Bret Harte, L. Dilling

(view all)
Rosalind Tate - Time Travel, Adventure and Heroic Dogs
FEATURED AUTHOR - Rosalind Tate is the author of "The Shorten Chronicles" -- the exciting new romantic, time-travel series featuring Sophie Arundel and her dog, Charlotte. 5* REVIEWS OF "STRANDED" "‘Stranded’ is an absolutely outstanding book. It's time travel with a twist.” Goodreads reviewer. "Sophie is a fabulous character - engaging, determined, and things happen when she's around. The story pulled me in from the start, and the pace and mystery kept building." amazon.co.uk reviewer.