Enoni

Enoni

By

0
(0 Reviews)
Enoni by Arthur Conan Doyle

Published:

1898

Pages:

123

Downloads:

1,405

Share This

Enoni

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

ereen, ja niin syvän vaikutuksen hän oli minuun tehnyt, että kun tuo englantilainen merimies kädellään salaperäisesti viittasi mustuvan merenpinnan yli ja sanoi: "Tuolla on itse Boney!" niin minä samassa silmänräpäyksessä katsoin sinne ja odotin näkeväni jonkun jättiläis-haamun, ylenluonnollisen olennon, mustan, muodottoman ja uhkaavan, vyöryvän Kanavan yli. Nytkin pitkän ajan kuluttua ja vaikka tiedämme hänen kuolleen, tämän suuren miehen nimellä on loihdun voima meihin, vaan kaikki, mitä hänestä saa lukea ja kuulla, ei voi antaa sitä käsitystä siitä, mitä hänen nimensä merkitsi, kun hän oli kunniansa kukkuloilla.

Mitä nyt näin, oli aivan erilaista kuin olin odottanut hurjien kuvailujeni mukaan. Pohjoisessa oli pitkä matala niemi, jonka nimi on unehtunut mielestäni. Illan valaistuksessa sillä oli ollut sama harmajanviheriä väri kuin muillakin niemillä, vaan nyt pimeän tullessa se vähitellen sai himmeän loiston aivan kuin jäähtyvä rauta. Tällaisena myrsky-yönä, kun se väliin oli näkyvissä, väliin kateissa

More books by Arthur Conan Doyle

(view all)
Brad Good - Engaging International Tale With an Atypical Hero.
FEATURED AUTHOR - Brad Good began living and working in China over thirty years ago and has invested across the country. He holds an MBA and Masters in East Asian Studies from the University of Chicago and a BA from U.C. Berkeley. He speaks fluent Mandarin and is a fifth-degree blackbelt in Shaolin Kempo Karate. After spending COVID in China, Good now resides in Austin, Texas. As our Author of the Day, he tells us all about his book, The Control Center.