Liv

Liv

By

0
(0 Reviews)
Liv by Kristofer Janson

Published:

1879

Downloads:

262

Share This

Liv

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

kuin vainottu otus vuosi vuodelta enkä koskaan ole omistanut enempää, kuin mitä tähän myttyyn on mahtunut, ei, se on tosi -- mutta eihän ole ketään, joka minusta huolii myöskään -- muutamille taitaa olla niin sallittu". Hän vaikeni ja huokaeli ja Liv katseli häntä säälien. -- "Sinä olet onnellinen, jolla on semmoinen isä", hän jatkoi, "kaiketi pidät hänestä paljon?"

"Niin se on tietty se".

"Se on kelpo mies; ei tarvitse kauas mennä ennenkuin huomaa että hänen nimensä on tunnettu, ei tarvitse. Se joka olisi niin onnellinen että saisi jäädä tänne ainiaksi, mutta mun täytyy lähteä ulos taas huomenna kurjuutta kärsimään enkä tiedä mihin mennä enkä tiedä mistä saada työtä". Liv kierteli esiliinan kulmaa.

"Sinä taidat kai yhtä ja toista, sinä, arvaan ma"

Readers reviews

5
4
3
2
1
0.0
Average from 0 Reviews
0
Write Review
Be the first to review this book
Ray Green - Bond-like Thrillers Involving Organized Crime
FEATURED AUTHOR - Ray Green had a career spanning some 30 years in the electronics manufacturing industry. For much of that time, he was operating at Director level in several different companies, well-versed in the world of business and corporate politics. Buyout, Ray's first novel, is based on his actual experience of carrying out a management buyout. It is, however, a work of fiction. The sequel, 'Payback', charts the fortunes of the principal characters on 'Buyout' over the next few years, and 'Chinese… Read more