Itämeren risteilijä

Itämeren risteilijä

By

0
(0 Reviews)
Itämeren risteilijä by Viktor Rydberg

Published:

1899

Downloads:

527

Share This

Itämeren risteilijä

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

nautti itse sekä kestitsi lukuisia vieraitaan Reinin ja Tonavan viineillä. Kuuluisa seura Goinfres-nimeltä tunnettuja ylhäisiä juomaveikkoja piti hänen luonansa mieluisaa tyyssijaansa, ja Sjövikin saleissa kaikui usein Lorenz von der Linden pilapuheita ja vietettiin hurjain Horn veljesten juomapitoja.

Kun vihdoinkin Drake kyllästyneenä vuosiinsa ja huveihinsa, pantiin kuolinvuoteelleen, kuoli hän siinä lohdullisessa tiedossa että oli elänyt iloista elämää, ja että hän jätti tyhjän raha-arkun ja vähiin supistuneet tilukset ainoan poikansa Kustaa herran perittäväksi.

Kustaa Drake oli toisenluontoinen kuin isänsä. Hän oli perinyt isänsä tarmokkaan luonteen, vaan ei hänen taipumustansa hupaisiin elintapoihin. Yliopistossa, josta hän erosi isänsä kuoltua, ei hän seurustellut kenenkään kanssa. Hänen synkkä, mut

More books by Viktor Rydberg

(view all)
Gregg Stutts - Realistic Characters With Realistic Issues
FEATURED AUTHOR - Gregg Stutts was born in New York, grew up in New Jersey and now lives in Northwest Arkansas with his wife, Robyn. Gregg graduated from Cornell University in 1985 and has worked in business, ministry and the church. He and Robyn have been married for thirty-five years and have three daughters, one son and five grandsons. Gregg is an author and marriage coach. As our Author of the Day, he tells us all about his book, The Lakeside Conspiracy.