Lukinverkkoja

Lukinverkkoja
Pieniä tomupiiloja jotka kotionneamme haittaavat

By

0
(0 Reviews)
Lukinverkkoja by Harriet Beecher Stowe

Published:

1880

Downloads:

469

Share This

Lukinverkkoja
Pieniä tomupiiloja jotka kotionneamme haittaavat

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

issyt! Ja kaikkea tätä sekä sen ohessa paljon muuta, jonka ei pitäisi olla laatuun käypää, pidetään sekä täydellisenä että tenhoovana. Ei, minun välttämätön velvollisuuteni on kirjoittaa artikkeli ihmiskunnan valaisemista ja oikealle tielle viemistä varten -- artikkeli tuosta harmillisesta: Ei käy laatuun!"

"Tee se, hyväseni," sanoi vaimoni, "sill'aikaa kun minä käyn Mariannen luona miettimässä mikä ensin on tehtävänä."

"Minä tulen takaisin huomenna," lausui Bob, "saadakseni kuulla tuota oivaa artikkelia, jonka hyväkseen-käyttämistä yleisöltä ei kukaan toivo suuremmassa määrässä kuin minä."

I.

Se ei käy laatuun.

Seuraavana iltana tuli Bob aivan oikein ja toi myötänsä hyviä uutisia. Meidän holhottimme oli ottanut koetteille "kävisikö laatuun" että hän olisi Mariannen lasten hoitajana, ja tämä oli parantumaisillaan paljaasta toivosta saada luotettavan apulaisen itselleen.

"Ja nyt saamme kuulla mitä sanottavaa isällä on tuosta kiusallisesta: 'se ei käy laatuun'."

Me istuimme kaikki pii

More books by Harriet Beecher Stowe

(view all)
Brandon Rohrbaugh - Immersive Mix Between Reality and Fantasy
FEATURED AUTHOR - Young adult author Brand Rohrbaugh daydreamed as a child of creating his own fictitious worlds like the ones from his favorite movies. With his urban magical realism title, Legend of Mermaid Cliff, he achieves this by combining reality and fantasy in a way that immerses the reader in its dark world. Writing his novels involves a lot of research to create ideas for a story. Some of his best writing happens when it’s raining outside, its sound having an entrancing effect on him.