Lukinverkkoja

Lukinverkkoja
Pieniä tomupiiloja jotka kotionneamme haittaavat

By

0
(0 Reviews)
Lukinverkkoja by Harriet Beecher Stowe

Published:

1880

Downloads:

464

Share This

Lukinverkkoja
Pieniä tomupiiloja jotka kotionneamme haittaavat

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

issyt! Ja kaikkea tätä sekä sen ohessa paljon muuta, jonka ei pitäisi olla laatuun käypää, pidetään sekä täydellisenä että tenhoovana. Ei, minun välttämätön velvollisuuteni on kirjoittaa artikkeli ihmiskunnan valaisemista ja oikealle tielle viemistä varten -- artikkeli tuosta harmillisesta: Ei käy laatuun!"

"Tee se, hyväseni," sanoi vaimoni, "sill'aikaa kun minä käyn Mariannen luona miettimässä mikä ensin on tehtävänä."

"Minä tulen takaisin huomenna," lausui Bob, "saadakseni kuulla tuota oivaa artikkelia, jonka hyväkseen-käyttämistä yleisöltä ei kukaan toivo suuremmassa määrässä kuin minä."

I.

Se ei käy laatuun.

Seuraavana iltana tuli Bob aivan oikein ja toi myötänsä hyviä uutisia. Meidän holhottimme oli ottanut koetteille "kävisikö laatuun" että hän olisi Mariannen lasten hoitajana, ja tämä oli parantumaisillaan paljaasta toivosta saada luotettavan apulaisen itselleen.

"Ja nyt saamme kuulla mitä sanottavaa isällä on tuosta kiusallisesta: 'se ei käy laatuun'."

Me istuimme kaikki pii

Readers reviews

5
4
3
2
1
0.0
Average from 0 Reviews
0
Write Review
Be the first to review this book
Devin Hanson - Mystery, Magic and Paranormal Characters
FEATURED AUTHOR - After a childhood spent programming computers and playing Dungeons and Dragons, Devin's career took a random turn to counseling. It was during his years as a counselor that he developed his insight into the human condition and renewed his interest in writing. As our Author of the Day, Hansen tells us about his book, The Halfblood's Hoard. Please give us a short introduction to what The Halfblood's Hoard is about? The Halfblood's Hoard is about a young woman who finds herself thrown into the… Read more