Setä Tuomon tupa

Setä Tuomon tupa

By

0
(0 Reviews)
Setä Tuomon tupa by Harriet Beecher Stowe

Published:

1893

Downloads:

739

Share This

Setä Tuomon tupa

By

0
(0 Reviews)
Translated by Atto S., Edited by A.H. Fogowitz

Book Excerpt

un jättää sinut", sanoi hän suruisesti. "Minä en ole täällä hetkeäkään turvassa."

"Menetkö sinä pois?" vaikeroi Elisabet "Mitähän tästä tulee! Kätkeydy tänne, Yrjö, minä pidän kaikesta huolen, ei sinua täältä löydetä."

"Luuletko? Jo nyt erehdyt! Täällähän minun ensinnä arvataan olevan eikä jätetä täältä tutkimatta mitään sopukkaa. Ei toden totta tämä paikka ole mikään hyvä kätkö. Ja sinut minä vetäisin kanssani turmioon, sillä karanneen orjan kätkijää kohtaa lain ankara kovuus!"

"Herran tähden, mihin sinä sitte lähdet?"

"Se olkoon minun huolenani, Elisabet. Minä en ole ihan odottamatta saapunut tänne, vaan olen tavannut ihmisiä, joiden apuun saatan luottaa. Ehkäpä minun onnistuu eheänä ja terveenä päästä Kanadaan. Se maa on toivojeni tähti, ainoa, kuin minulle on jäänyt jäljelle. Sinulla on hyväluontoinen isäntä, Elisabet, ja hän varmaankin suostuu myömään sinut minulle. Niin, minä tahdon todella ostaa sinut ja lapsemme, Jumala minua auttakoon!"

"Luottakaamme häneen!" todisti nuori vaimo. "Vaan

Readers reviews

5
4
3
2
1
0.0
Average from 0 Reviews
0
Write Review
Be the first to review this book
Danube Adele - Sci-Fi, Action and a lot of Romance
FEATURED AUTHOR - Danube Adele wrote her first romance at the age of seven when she penned the story of her dogs falling in love and having puppies. She’s been dreaming up romantic tales ever since. A lifetime resident of southern California, she spends time playing at the beach, camping in Joshua Tree National Park, and hiking Mammoth Mountain. Extensive travel and trying new things has kept the creative spark alive. Danube lives with her biggest fans, her loving husband, amazing and wonderful identical twin… Read more