Setä Tuomon tupa

Setä Tuomon tupa

By

0
(0 Reviews)
Setä Tuomon tupa by Harriet Beecher Stowe

Published:

1893

Downloads:

739

Share This

Setä Tuomon tupa

By

0
(0 Reviews)
Translated by Atto S., Edited by A.H. Fogowitz

Book Excerpt

un jättää sinut", sanoi hän suruisesti. "Minä en ole täällä hetkeäkään turvassa."

"Menetkö sinä pois?" vaikeroi Elisabet "Mitähän tästä tulee! Kätkeydy tänne, Yrjö, minä pidän kaikesta huolen, ei sinua täältä löydetä."

"Luuletko? Jo nyt erehdyt! Täällähän minun ensinnä arvataan olevan eikä jätetä täältä tutkimatta mitään sopukkaa. Ei toden totta tämä paikka ole mikään hyvä kätkö. Ja sinut minä vetäisin kanssani turmioon, sillä karanneen orjan kätkijää kohtaa lain ankara kovuus!"

"Herran tähden, mihin sinä sitte lähdet?"

"Se olkoon minun huolenani, Elisabet. Minä en ole ihan odottamatta saapunut tänne, vaan olen tavannut ihmisiä, joiden apuun saatan luottaa. Ehkäpä minun onnistuu eheänä ja terveenä päästä Kanadaan. Se maa on toivojeni tähti, ainoa, kuin minulle on jäänyt jäljelle. Sinulla on hyväluontoinen isäntä, Elisabet, ja hän varmaankin suostuu myömään sinut minulle. Niin, minä tahdon todella ostaa sinut ja lapsemme, Jumala minua auttakoon!"

"Luottakaamme häneen!" todisti nuori vaimo. "Vaan

Vincent Bowe - Page-Turner Sci-fi Featuring Professional Fighters
FEATURED AUTHOR - Vincent Bowe worked as a certified health specialist/fitness instructor for five years upon graduating with his bachelor's degree in Exercise Science. During those years, he incorporated his knowledge of the human body combined with his passion for creative writing, giving birth to The Elite Way series. He now lives in Los Angeles where he continues to train, write, and publish original works of fiction and non-fiction. As our Author of the Day, Bowe tells us all about his book, The Elite Way:… Read more